Personeel

Ons vaste team:

Ter Aa kent een vast team van medewerkers, bestaande uit een fulltime beheerder, drie medewerkers flexwerk en twee medewerkers detachering. Het bestuur van SBGE is van mening dat herkenbaarheid van medewerkers, service aan huurders en gebruikers, consistente zorg en onderhoud voor gebouw en omgeving voorwaardelijk zijn om alle ervaring en deskundigheid van het team van medewerkers te behouden.

 Social return:

In de evaluatiegesprekken met de gemeente komt steeds de optie voor social return aan de orde. Dit biedt mogelijkheden om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken in de werkzaamheden van Ter Aa.

Vrijwilligers:

Ter Aa is hét centrum voor sport en ontmoeting in Erp. Een veelzijdig zalencentrum met passende ruimte voor een brede verscheidenheid van activiteiten en evenementen, groot en klein. Met een sporthal, een grote podiumzaal, diverse kleinere zalen, sportcafé en foyer is het dé ontmoetingsplek voor actieve sportieve creatieve mensen, groepen en verenigingen. Ook de plek voor vergaderingen, lezingen en presentaties, workshops, repetities en exposities. Er kunnen meerdere activiteiten tegelijkertijd worden georganiseerd. Er is een team van medewerkers en vrijwilligers om activiteiten te ondersteunen. Momenteel zijn er acht vrijwilligers actief in ter Aa.

Bij de start van het nieuwe seizoen en de verwachte drukke winterbezetting is Ter Aa per direct op zoek naar: VRIJWILLIGERS m/v vanaf 18 jaar

 WIE ZOEKEN WIJ?

Enthousiaste, flexibele vrijwilligers die bereid zijn om zich samen met het team van Ter Aa in te zetten bij de voorbereiding en de uitvoering van de vele activiteiten. Te denken valt aan allerlei werkzaamheden van huishoudelijke aard, horeca-werkzaamheden, dienstverlening aan gebruikers en ga zo maar door.

 WAT BIEDEN WIJ?

Een fijne collegiale sfeer. Goed overleg over je inzetbaarheid en beschikbare werktijden. Een belastingvrije vrijwilligersvergoeding.

 HEB JE INTERESSE?

Gaat er bij jou iets kriebelen als je dit leest, heb je ergens wat tijd over en ben je graag onder de mensen, reageer dan geheel vrijblijvend voor een eerste kennismaking met Ter Aa. Je kunt contact opnemen met de beheerder Gert Bouw op telefoonnummer 0413-30 44 55 of loop gewoon eens binnen op Den Uil 1a in Erp.