Kinderfeestjes

Binnenkort is uw zoon, dochter of kleinkind jarig. Alvast van harte gefeliciteerd. Natuurlijk hoort daarbij een leuk en origineel kinderfeestje. Het organiseren ervan kan nog wel eens lastig worden, er komt immers veel meer bij kijken dan alleen slingers/ballonnen ophangen en een lekkere taart die de jarige kan opeten met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Dan ontbreekt nog het originele gedeelte.

Bij sporthal Ter Aa bent u aan het juiste adres voor wat betreft het originele gedeelte. In combinatie met de sporthal kunnen wij u een actief kinderfeestje aanbieden waar de kinderen zich flink kunnen uitleven. U kunt gebruik maken van diverse materialen ( goaltjes, ballen, matten, klimrekken, klimtouwen enz. ) en de kinderen beleven een gezond en leuk kinderfeest.

Met na afloop gezellig een patatje met een frikandel/kroket/knakworst of een partysnack en een glaasje ranja, om het geheel af te maken krijgen ze ook nog een ijsje of een zak snoep.

De sporthal is te huren bij Sport en Ontmoetingscentrum Ter Aa. Bel ons op 0413-304455. Per e-mail kan ook  info@teraaerp.nl Of kom even langs wanneer je meer wilt weten over een te organiseren kinderfeest.

Arrangement 1 (per uur):
Zaalhuur halve sporthal: € 24,02
Zaalhuur   hele sporthal: € 48,04

Arrangement 2 (per persoon): €2,00
Onbeperkt ranja + zakje chips of snoepzak
(in de pauze of na afloop)

Arrangement 3 (per persoon): € 7,25
Kinderbox met:
Frites + kroket of
Frites + Frikandel of
Frites + 4 Bitterballen of
Frites + 4 Kipnuggets of
Frites + 4 Kipfingers
Pakje drinken
Kleine verassing
Ijsje