Neil Daimond Tribute Band

Ze hebben al verschillende keren als Neil Diamond Tribute band opgetreden. Het enthousiasme onder het publiek doet de band goed. Mensen die keihard meezingen met Sweet Caroline. Of geraakt worden door 'You don't bring me flowers'.
"Neil Diamond is en blijft een fenomeen", vertelt Jos Strijbosch, die samen met broer Peter uit Erp in de band speelt.  Ben, tegenwoordig woonachtig in Gemert, deed in 1993 mee aan de Soundmixshow, uiteraard als imitator van Neil Diamond. Hij schopte het tot de finale en werd uiteindelijk tweede.
Ben gaat daarna het 'circuit' in. Hij treedt met een geluidsband in het hele land op. Nog steeds. Al meer dan 25 jaar. Maar altijd was daar ook de droom om eens met een dertienkoppige band, zo groot is ook de band van Neil Diamond, een kopie neer te zetten van de show zoals zijn idool dat ook doet. Die droom kwam uit.

De Neil Diamond Tribute band trad in de zomer van 2017 voor het eerst op. Daarna volgden nog verschillende optredens in de regio. Iedere keer in een uitverkochte zaal.

 

Op zaterdag 28 september treedt Neil Diamond Tribute, Ben Spierings & The Beautiful Noise Band op in ter Aa in Erp. Kaartjes à 18,50 euro zijn te bestellen via onderstaande link.

 

Klik hier voor tickets

Neil Diamond tribute website